Home

Waanzinnig Uniek!  Het meest persoonlijke cadeau voor elke gelegenheid!

Wat leuk dat je onze website bezoekt!. Neem rustig een kijkje en heb je vragen dan kun je ons bereiken via de mail.

MOOIE MOMENTEN POT 
MOOIEMOMENTENPOT@GMAIL.COM

Het leven zit vol kadootjes. Waardevolle, gekke, fijne momenten die je een glimlach bezorgen en die je wilt bewaren. Daar is de  momenten pot voor.

Ben je op zoek naar een waanzinnig uniek en persoonlijk cadeau of kerstpakket?? dit is het juiste adres!
​Mooie momenten pot – memory jar – herinneringen verzamelplek
​bijzonder cadeau – momentjes bewaren – leuk voor later!

******

Waar kun je de Mooie Momenten Pot voor gebruiken? De Mooie Momenten Pot is een simpele manier om jezelf dagelijks te herinneren aan al het goede van die dag; ook al was het een dag vol uitdagingen, tegenslagen en hobbels.

Het idee is dat je even tijd neemt om stil te staan bij de dingen die je nu in jouw leven hebt, waar je blij mee bent of dankbaar voor bent.

Je kunt de pot gedurende het jaar vullen met briefjes/kaartjes met daarop de fijne momenten. Aan het einde van het jaar maak je de pot leeg en beleef je alle mooie momenten van dat jaar weer even opnieuw.

Je kunt de pot ook gebruiken voor speciale gelegenheden; vakantie, familie, jubileum, afscheid collega, als vervanging van een condeolanceboek, vriendinnenpot, trouwdag, opkikkertje, kraamkado, bucketlist etc. Als je andere dingen in jouw Mooie Momenten Pot wilt doen, zoals een ‘lucky charm’ een kaartje of ander aandenken dat jou aan een blij moment herinnert, dat kan ook.

Op het moment dat je het idee hebt dat er geen waardevolle momenten in jouw leven zijn, pak dan een paar berichtjes uit de pot en lees deze door. Ze herinneren jou eraan dat je onderweg momenten van geluk vindt. Het gaat om de fijne, alledaagse dingen die je een blij gevoel geven, om daar even bij stil te staan!! Daar is de Mooie Momenten Pot een leuke verzamelplek voor.